Modulbyggeri

Industrielt fremstillet modulbyggeri

Hos Holbæk Elementfabrik er vi eksperter indenfor industrieltfremstillet modulbyggeri af træ. Vi arbejder med præfabrikerede træelementer lavet under ordentlige forhold i vores 10.000 m2 store haller. Har kan vi udnytte træets egenskaber og samtidig optimere alle arbejdsgange og byggeprocesser uafhængigt af vejrforhold.

Effektivt og sikkert

Når du vælger præfabrikerede moduler til dit byggeri, får du vægge og tagkonstruktioner, som er produceret i et beskyttet miljø, hvor arbejdsprocesserne er optimeret og effektiviseret. Det giver dig høj kvalitet, kort leveringstid og elementer, som er 80 % færdige og klar til brug, når de forlader vores fabrik.

Byggeriet foregår under kontrollerede forhold ift. temperaturer og fugt, hvilket minimerer risikoen for at indbygge fugt i konstruktionen.

Mange muligheder

Vi bygger personlige hjem af moduler. Det gør vi, fordi det giver mening, både når det kommer til pris, kvalitet og miljø – og fordi det ikke begrænser dine muligheder for arkitektonisk kreativitet.

Modulbyggeri giver dig nemlig mulighed for at vælge mellem en masse standardmoduler og sammensætte dem præcis som du ønsker det. Har vi ikke det modul, der passer til dig, kan vi designe og bygge det specielt til dig.

Vores byggeri skal være bæredygtigt og funktionelt; vi ved hvor vigtigt det er med gode rammer – vi ønsker at skabe livskvalitet for dem, der bor i vores byggeri – både ved at bruge ordentlige, naturlige materialer og ved at skabe løsninger, som opfylder drømme og behov.