Omos

Projektstyring


Vi håndterer dine boligdrømme fra start til slut

Totalentreprise

Vi rådgiver, projektstyrer og færdiggør både små og store byggeprojekter

Fagentreprise

Vi udfører fagentrepriser indenfor tømrer- og snedkerfaget

Lær os at kende

Holbæk Elementfabrik er din specialist indenfor industrielle modulløsninger i træ til tæt-lav-byggeri.

Når du entrerer med os, får du en partner med erfaring i og forståelse for bæredygtigt byggeri på alle niveauer. Vi opfører både små og store byggeprojekter i hele Danmark og har mere end 20 års erfaring på området.

Vores fabrik ligger i Ureløse ved Holbæk.

Det kan vi

Hos Holbæk Elementfabrik er vi eksperter indenfor industrielt fremstillet modulbyggeri af træ. Vi arbejder med præfabrikerede træelementer lavet under ordentlige forhold i vores 10.000 m2 store haller. Her kan vi udnytte træets egenskaber og samtidig optimere alle arbejdsgange og byggeprocesser uafhængigt af vind og vejr.

Klik her for at læse om bæredygtigheden i vores byggeri

Det tror vi på

Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Vi følger udviklingen tæt– både på det politiske plan ift. bæredygtigt byggeri og på det praktiske plan ift. at skabe de bedst mulige løsninger mest effektivt. Vi tror på:

Træ

Vi tror på, at træ bliver den væsentligste medspiller i moderne byggeri i de kommende år. Det gør vi fordi vi ved, at træ har en række positive egenskaber. Undersøgelser viser, at byggeri med træ blandt andet er med til at:

En aktiv debat

Fordi vi tror på træ, deltager vi også aktivt i debatten omkring træ og bæredygtighed i byggeriet. Vi deltager løbende i høringer og er up-to-date på de nyeste resultater og beslutninger indenfor branchen, så du er sikker på, at dit byggeri lever op til alle de nødvendige krav og standarder.

Innovative løsninger

Vores fokus er på kvalitet og bæredygtighed. Derfor arbejder vi med innovative løsninger og forbedringsmuligheder, så vi kan sikre, at ethvert byggeprojekt vi deltager i, fremstår så bæredygtigt og stærkt som muligt – både i selve byggefasen, og når de endelige bygninger står færdigt.

Et godt hjem

Vores byggeri skal være bæredygtigt og funktionelt – også på den lange bane. Vi ved hvor vigtigt det er med gode rammer, og vi ønsker at skabe livskvalitet for dem, der bor i vores byggeri. Det gør vi ved både at bruge ordentlige, naturlige materialer og ved at skabe løsninger, som opfylder drømme og konkrete behov.

Sådan er vi

Når du samarbejder med os, vil du opleve, at vi har fokus på:

Den gode relation

Vi interesserer os for mennesker. Derfor stræber vi efter at skabe gode relationer til vores kunder, leverandører og øvrige forretningsforbindelser. Det gør vi ved at behandle andre, som vi selv ønsker at blive behandlet: med en professionel, positiv og hjælpsom tilgang.

Kvalitetshåndværk

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi kan vores håndværk og holder os konstant opdateret på nye teknikker, tendenser og lovkrav. Din nye bolig skal leve op til vores aftale, dine drømme og den gældende lovgivning på området – og helst lidt til.

Fleksibilitet

Vi skræddersyer din løsning til dine behov. Derfor kan du vælge mellem et stort udvalg af standardmoduler, ligesom vi kan specialfremstille moduler præcis efter dine ønsker.

Engagement

Vi engagerer os i dit projekt. Derfor oplever du også dybt engagerede medarbejdere overalt i organisationen; vi går op i vores arbejde uanset hvad, vi beskæftiger os med. Det gør vi fordi vi tror på, at engagerede medarbejdere skaber de bedste relationer, de bedste løsninger og det bedste arbejdsklima.

Nytænkning

Vi har altid et øje på fremtiden. Derfor satser vi på dygtige medarbejdere, arbejder med innovative tiltag og investerer i den nyeste teknologi. Vi vil levere den bedst mulige kvalitet og service – både for dig, for at optimere og for at tage hensyn til miljøet.